dissabte, 31 de juliol del 2010

Viatge a l'aeroport de Reus, primera vegada que el visito

Hola amics, divendres dia 30 de juliol vaig anar a buscar a la meva amiga Susheela a l'aeroport de Reus. El viatge d'anada (de 90 minuts i 13 euros) a l'autobus de l'empresa Hispano Igualadina va ser sense problemes, fins i tot vaig anar dormint tot el viatge. L'aeroport petit, però molt ben organitzat, encara que vaig trobar a faltar punts d'internet i alguna sala interreligiosa per a visitants extrangers i nacionals (tot sigui per la solidaritat i la comunió entre cultures). Al viatge de tornada es notava que estava ple de turistes anglesos perquè van deixar l'autobus ple de llaunes de cervesa buides.


Després d'arribar a casa i els gossos donar-li una bona benvinguda (Welcome Sushee!!!) i d'instalar-se mínimament, van agafar el metro i Susheela es va sorprendre de la quantitat de sudamericans i pakistanesos que ni havia.


Ella estava del tot feliç per estar-hi a Barcelona (i també per no trobar-se a Kim, la seva enemiga quan va ser-hi l'ultima vegada a Barcelona (totes dues es van discutir molt amb fortes paraules)).

Van donar una passejada pel centre de Barcelona (des d'Universitat fins a prop de la Catedral, passant pel Palau de la Música, i ella es va quedar maravellada de l'arquitectura d'aquest últim).


Cap a les 22h arribaven al restaurant Onofre, recomenat pel meu amic Aleix, i sense dubte no s'equivocava. Linies discretes i elegants, decoració com una bodega i porcellana tradicional al terra, i no parlent de la cuina, escel.lent i de bon preu.

Després del magnífic sopar, anar cap a casa i xerrar més sobre les nostres coses, i ...  fins demà Susheela!!!

A l'endemà li espera una bona sorpresa ......... i a la nit concert de guitarra espanyola a duo a l'Esglèssia de Santa Anna (cap escenari millor!!!!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada