dimarts, 3 d’agost del 2010

CUESTIÓ D'ELECCIONS

Saber escollir a qui donar-li una abraçada o retirar-li el salut sembla que ha passat a una altra dimensió i ens ha deixat el el món de la desconfiança. Sí amics, la confiança és un tresor, que tu dones a qui creus que s'ho mereix, com un premi al més llest de la clase, però que es valora diferent.
Prova d'empassar-te l'orgull i de ser no el Déu pagà de prepotència, demana ajuda, consell o aquella paraula amiga que encara que gairebé sempre dura està sempre al teu costat. Diuen que qui t'estima et farà plorar. Jo encara no he fet plorar a molts amics, i espero que això tardi, però en poques mans jo hi confiaria tot.
El mateix passa a la política, però en aquest cas no hi ha res a fer, no hi ha gent, sigui el partit que sigui, que tingui la meva confiança "política". El meu amic Enric comenta que només hi ha un partit de confiaça, CIU, però, i la financiació del cas Palau? Els polítics ens demostren que tot és per interessos partidistes, i fan el mínim possible per sortir a la foto i esgarrapar algún vot indecís. Maleïts usurpadors de la confiança, parasits de les bones voluntats, i lladres de les confiances de la gent.
I així us dic que confieu en les persones que s'ho mereixen i no pas en estaments ni partidaris de la demagògia i el menyspreu dels qui són els seus votant.

1 comentari:

  1. els polítics semblen estupids en no adonarse que la confiança costa guanyarla, pero que encara costa mes de recuperar un cop s,ha perdut i ara mateix tots els partits en van mancats. Veurem com comença la precampanya, pero vistos els cartells en clau comica del psc em ratifica que tot plegat és un circ per a totils.

    ResponElimina