diumenge, 1 d’agost del 2010

Segon dia amb Susheela a Barcelona

La sorpresa ha estat meravellosa, una visita al millor equip del món del futbol, al Futbol Club Barcelona, Museu, Estadi i inevitablement la botiga (cada dia més cara).


Amb una visió perfecte de les 6 copes guanyades pel Barça al 2009 on es va declarà el millor equip del món.


Després de sortir una mica esgotats van anar per la zona de Drassanes, dinar a un restaurant vasc molt a prop de les Rambles, amb la conseqüent visita al port i passejar una mica per la platja.



I com no podia ser d'altra manera vam acomiadar la visita amb un "see you later" (fins aviat!!!) a la platja.


Però el dia no va acabar aquí, per la nit vam anar a un fantàstic concert "Duo de guitarres espanyoles" a l'Esglèssia de Santa Anna, amb peces d'Albeniz, Granados, Falla, ... impressionants, i al final amb una guitarra a quatre mans amb una peça de Mozart .... INCREIBLE!!!! S'ha de donar les gracies a Susheela per la gran idea que va tenir, m'ho he passat d'allò més bé, de veritat.


i la foto corresponent al claustre de Santa Anna ....


Com a curiositat d'aquest dos dies, he de comentar que el meu gos Vincent està completament enamorat de Susheela, no viu, no menja, no beu. Estic gelòs del meu gos que és capaç d'enamorar-se d'una bona noia tant ràpidament (els gossos noten les energies, i Susheela és una gran dona amb una fantàstica persona). Tinc molta sort de tenir-la com a amiga.

I demà matinar una mica per anar a fer una visita a la Moreneta. Fins demà!!!

1 comentari:

  1. ara sí, commentings!!! Si us agrada caminar, hi ha una excursió molt xula d,una hora. Aneu cap a sant joan, pugeu més amunt, fins al camí de la roca i baixeu per alla. ;)

    ResponElimina