dimarts, 24 d’agost del 2010

ELS ANGLESOS I ELS AMERICANS VAN DE LA MÀ EN QÜESTIÓ DE MORAL

Sorprenent notícia la d'un ajuntament anglés que va pagar els serveis de varies prostitutes a un noi discapacitat al carrer Vermell d'Ansterdam. El govern anglés no només paga cases a divorciades amb fills que hi poden treballar, sinò que paga viatges a nois discapacitats amb un suplement per prostitutes, només per a què el noi aprengui a ser un home. Quina bajanada quan tots els anys a l'hivern moltes persones grans moren congelades perquè no tenen diners per pagar la calefació. Aquest és el primer món? On està la moral anglesa de tenir cura dels seus grans?
I per falsa moral, l'americana. S'escandalitzen si veuen un pit a la televisió, o són capasos de donar en diferit amb uns quants segons de retard  la cerimònia d'entrega dels Oscar's per evitar un escàndol, i mentrestant són el primer productor de porno del món. Què podem esperar d'un país que té més de tres armes per persona, incloent als nadons acabat de nèixer, defensant una llei de fa quasi tres segles? De la moral no se'n parla ni es dóna cops al pit, sinò es demostra, i sembla que anglesos i americans no són bons exemples.

1 comentari:

  1. És la moral anglesa d'acompanyament a la mort sense engrandir més el dèficit. Es diu: deixa que la natura faci el seu curs. És molt trist i com ve dius els nord-americans fan si fa no fa el mateix. Et dic de bona tinta que s'escandalitzen si un llibre infantil conté dibuixos amb nadons despullats. Toca posar-los pantalons, com la fulleta als nus durant el Renaixement. No avancem...

    ResponElimina