dimecres, 4 d’agost del 2010

EL SUC DE TARONJA MILLOR NATURAL

Aburrida és l'ingent quantitat de falsos sucs de taronja que amb eines de marketing intenten vendre el que no és més que una mescla de aigua, colorant, saboritzant, estabilitzant, antioxidant, conservants i acidulants. Res com un suc natural de taronja, producte d'esprémer unes quantes taronges. Això sí, un parell de glaçons per a refrescar el que de ben segur està a temperatura ambient, i ara, l'ambient està molt calurós.
De la gent, com a sucs de taronja, diferenciem si és el típic producte "comercial" ple de conservants i demés, o és gent natural que per ser feliç no necessita cap aditiu que el falsegi. Està de moda ser el que un no és, la llei de l'aparent, del miratge. Tot per aconseguir el que equivocadament no aconseguim sent com som, però això és un error, només cal una mica més d'esforç, de treball. Com a cristalls que deformen la realitat de la imatge que tenen darrera, i que només la llum directa pot desvetllar.
Fins i tot parlem de la "llengua natural" (Noam Chomsky) partint d'una gramàtica universal propia del èssers humans d'arrel biològica, des d'on es deriven les diferents llengües de les diverses cultures que han existit a la història de l'home i que encara existeixen. La llengua és viva i mai ha de ser falsejada, ha de ser única i en continua evolució, sense corrompir-la.
Així perquè no posar de moda tot el que sigui natural i deixem així de contaminar i falsejar tot el que toquem. Perquè ha de ser més fàcil per nosaltres ser com som, encara que ara amb uns glaçons per a refrescar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada