dissabte, 21 d’agost del 2010

TAXI

El món del taxi com ho coneixem està desapareixent, la "nada" s'està apoderant d'ell (Endless History). La causa d'aquest final, i que consti NO SÓC RACISTA, és la inserció d'una munió d'inmigrants a les flotes de taxis, de moltissimes nacionalitats, per a ocupar llocs que segons l'Ajuntament i la Metropolitana del taxi es necessiten. Aquests organismes van parlar amb les flotes de taxis (Garrido, ...) i els van proporciona taxes de llicencies molt més baixes i examens per accedir-hi de dificultat encara més baixes. Aixi assolim un estat de competitivitat que acaba amb la camaraderia pròpia del món del taxi, molt relacionada amb el respecte i les prioritats, donat que aquests inmigrants no ho respecten. També baixa la qualitat del servei al tenir un conductor al volant que si no fos pel GPS estaria molt perdut, tenint que preguntar com poder anar a un Hospital o a una estació de trens, a un altre taxista que si en té aquest detall de qualitat.
Us explicaré que ahir a la nit vaig agafar un d'aquests taxis d'inmigrants, concretament un xinotaxi. Només entrar saludo en castellà (ja vaig veure que el català ni intentar-ho), i apropant una llibreteta em diu que "no hablo tu idioma" i posant a la mateixa vegada una mà ja al GPS. Al següent semàfor vaig baixar del taxi i vaig esperar un altre taxi.
On han quedat les converses de vanalitats amb el taxista per anar entretinguts, el no començar a donar voltes per Barcelona per caprici del GPS.
Reivindico el bon servei al taxi com a transport public que és, que ja s'ho mereix. La propera vegada tindré que aprendre xinés o àrab per poder anar en taxi a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada