divendres, 20 d’agost del 2010

LA TEORIA DEL CAOS

Dona'm una oportunitat per entendre l'entremaliat caos on la vida al món occidental es manté. L'enrrenou establert, per uns senyors en còmodes butacons, és l'essència perfumada del ciutadà, paràsit d'una civilització autodestructiva de la que formem part tots nosaltres.
No busquem pas cap més mentida, però qui no ha mentit alguna vegada? La mentida i la decepció formen part de la naturalesa de l'home. Som titelles en mans innocents i inexpertes, trossos de paper insuficients per escriure o dibuixar que somien ser una obra d'art amb un missatge universal.
Eliminem l'embolcall que ens manté presoners, fet de drets i deures, vergonyes i pors, i aixequem el vol!
Així per a escapar d'aquest caos hem de començar per nosaltres mateixos, redefinir el nostre entorn molecular i fer que el nou home vulgui endreçar el desastre i que això fos contagiós, com aquell virus que enganyat s'utilitza per a fins sanitariament bons (terapia vírica en l'ús de virus controlats per a modificacions celulars). I així amb el temps, canviarà la nostra percepció del caos en una nova percepció de l'ordre universal, una mica més lliure, una mica més ordenat, arribant a pensar que ordre i llibertat hi poden conviure. Quina utopia!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada