diumenge, 15 d’agost del 2010

FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2010

Ahir es va donar el tret de sortida a unes festes, molts anys polèmiques pels aldarulls i violència al carrer, amb el pregó, enguany pel cuiner gracienc Isma Prados, un pregó mai millor dit una mica insuls i amb poca "chicha", i amb la presència de molta carn en forma d'autoritats del consistori, districte i com no del nostre "estimat" alcalde de Barcelona. Alcalde que es va dedicar a disfrutar de la celebració de la festa amb cert color vermellós a la seva cara i només encoratjant als graciencs i vistitants amb un "Visca Gràcia!".


Un seguit de balls dels gegants del consistori al so de cobla catalana, el Sol i la Lluna dançant al voltant de la representació de la torre de la plaça de la Vila (del segle XIX) volent representar que Gràcia és el centre del món des d'on el Sol i la Lluna giren (una mica prepotents en la meva opinió, això sí dintre de la meva modesta opinió de NO gracienc).



Tocs de bastons i trabucaires (més d'un nen va sortir plorant per l'estrident sorroll d'aquestes armes) van continuar després dels balls i la tamborilada.



I a continuació la colla castellera ens va obsequiar amb dos castells sencillets però que van agradar.


Avuí tornem a les festes, per poder veure el resultat de la decoració dels carrers, que ahir a la tarda era d'un ritme frenètic per poder tenir-les enllestides avuí. Veurem el resultat de tants esforços amb una bona dosi d'imaginació. Que us vingui de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada